Badmintonclub Oosterhout

Zo badmintont BCO in coronatijd!

In de persconferentie van 11 mei jl. is aangekondigd dat binnensport binnenkort weer beperkt mogelijk is. Met beperkende maatregelen, worden bij BCO de speel- en jeugdtrainingsavonden per 24 mei hervat.

In verband met de maatregelen die gelden in onze sporthal vragen wij jullie rekening houden met de volgende zaken:

  1. Kleedkamers en douches zijn gesloten (toiletten zijn beschikbaar).
  2. De kantine is tijdens competitie en speelavonden gesloten.
  3. Bezoekers bij jeugdwedstrijden zijn niet toegestaan. Ouders die het vervoer van het jeugdteam verzorgen zijn wel welkom om in de zaal plaats te nemen. Graag beperken tot zo min mogelijk ouders!
  4. Bezoekers bij seniorenwedstrijden zijn niet toegestaan, dit om het maximaal aantal van 100 volwassen in de zaal niet te overstijgen.
  5. Na ontvangst en registratie krijgt het team een baan toegewezen waar gespeeld dient te worden. Beperk hierna het lopen door de zaal. Na afloop wordt er gevraagd gezamenlijk de zaal te verlaten.
  6. Registratie is verplicht en geldt voor ieder persoon die de sporthal betreedt.

In samenspraak met de gemeente en NOCNSF is door BCO een protocol opgesteld. Voorafgaand aan het betreden van de hal gaan wij er vanuit dat hier kennis van is genomen en de maatregelen die in dit protocol staan nageleefd worden. Tijdens de gehele speelavond zijn begeleiders aanwezig die toezien op het naleven van de regels. Indien deze regels consequent niet nageleefd worden zal de begeleider je vragen de zaal te verlaten.

Namens de TC, jeugdcommissie en het bestuur,


Marc Verheijden
Voorzitter BC Oosterhout.