Badmintonclub Oosterhout

Zo badmintont BCO in coronatijd!

In de persconferentie van 11 mei jl. is aangekondigd dat binnensport binnenkort weer beperkt mogelijk is. Met beperkende maatregelen, worden bij BCO de speel- en jeugdtrainingsavonden per 24 mei hervat.

Maandag 24-08 om 20:00 start de maandagavondtraining van Blok 1 van het seizoen 2020-2021. We starten bewust dan aangezien de competitie 12 september van start gaat. Dat betekent dat we nog 3 maandagtrainingen hebben om iedereen klaar te stomen. In verband met de coronamaatregelen is er dit jaar helaas geen trainingsweekend.
Voor dit blok is er door omstandigheden geen inschrijving uitgezet voor de maandagavondtraining. Geef per ommegaande aan als je niet wilt deelnemen aan de maandagavondtraining. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hieronder kunnen jullie de indeling van de trainingsgroepen vinden. In dit blok is gekozen om per team te gaan trainen. Kijk in het schema goed bij welke trainer je bent ingedeeld en op welke banen je traint. De TC zal samen met de trainers de trainingen regelmatig evalueren. Tijdens of na blok 1 kunnen verschuivingen plaatsvinden. Uiteraard zullen we jullie hier dan tijdig over inlichten.
Neem de onderstaande 4 punten/trainingsregels zorgvuldig door:

  • Tijdens de maandagavondtrainingen is het BCO coronaprotocol onverminderd van kracht. Wij vragen jullie met klem je aan het protocol te houden. De kern van het protocol: houd 1,5 meter afstand van elkaar buiten de baan (1) kom niet trainen als je klachten hebt (2). Meld klachten de TC en je trainer.
  • Je mag op maandagavond pas om 20:00 de zaal in, eerder is niet mogelijk. Inloop is van 20:00 tot 20:10. Start programma 20:10. De kleedkamers blijven tijdens blok 1 gesloten en daar kan dus niet verzameld worden. Iedere trainingsgroep opent apart onder begeleiding van de trainer. Er is i.v.m. corona geen algemene gemeenschappelijke opening meer.
  • De TC en de trainers rekenen op jullie maximale aanwezigheid en inzet tijdens de maandagavondtraining. Iedere trainer houdt een presentielijst bij. Er geldt een minimaal opkomstpercentage van 80% voor iedere speler. De TC weegt je aanwezigheid mee bij toekomstige team- en trainingsindelingen. Kun je echt niet komen trainen? Meld je dan minimaal 24 uur van te voren af bij je trainer.
  • Raak je tijdens het trainingsblok geblesseerd? Meld dit dan direct bij de TC en je trainer.

Mochten er vragen zijn ten aanzien van de trainingsindeling of de trainingsregels dan vernemen wij deze graag. Neem contact op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De technische commissie en de trainers wensen jullie veel plezier en succes tijdens blok 1!

Met vriendelijke groet, mede namens de trainers

De technische commissie van BCO Frank Vollenbronck, Kees Kerkhof, Gerard van Nunen, Marc Verheijden

 

De trainingsgroepen