Badmintonclub Oosterhout

bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 6 juli 2020

 

 

Je kunt weer komen badmintonnen!

 

Beste BCO leden,

 

Zoals in de laatste nieuwsbrief aangekondigd is het weer toegestaan binnensport te gaan uitoefenen. Voor ons als BCO’ers geldt dat wij weer kunnen gaan spelen. Senioren vanaf 8 juli en jeugdleden zijn vanaf 10 juli weer welkom voor een speelavond tijdens de komende zomerperiode. Om dit veilig uit te voeren zijn richtlijnen opgesteld. Hierbij heeft BCO zich gebaseerd op twee protocollen, binnensport gemeente Oosterhout en Badminton Nederland. Via deze link vinden jullie het BCO protocol, dit protocol dient zorgvuldig doorgenomen te worden voordat de zaal betreden wordt. De kantine blijft voorlopig gesloten. Voor opening zullen richtlijnen hiervoor aan het protocol worden toegevoegd en gedeeld. Buiten de kantine zullen ook kleedkamers voorlopig gesloten blijven. Toiletten (bij de kantine) worden wel opengesteld.

 

Speeltijden zomerperiode

Senioren: woensdagavond 19:30 – 22:30

Jeugdleden <18 jaar: vrijdagavond 19:00-21:00

Vanaf maandag 24 augustus zullen zonder tegenbericht de normale zaaltijden van kracht worden

 

Reservering/registratie

Badminton Nederland komt na 14 juli met een platform waarin van te voren geregistreerd kan worden op aanwezigheid. De eerste weken kunnen wij hier nog geen gebruik van maken en zal bij binnenkomst worden gevraagd je naam te noteren. Deze gegevens zullen 4 weken bewaard blijven en daarna worden vernietigd. Tevens kan bij binnenkomst de vraag gesteld worden of er de afgelopen weken gezondheidsklachten hebben voor gedaan, zowel door leden van BCO als werknemers van de gemeente. Indien het te druk is in de zaal en de 1,5m niet gewaarborgd kan worden naast de baan kan er overgegaan worden tot sluiten van de zaal.

 

In de zaal

Indien je niet speelt dient er 1,5m afstand te worden bewaard. Loop door bij binnenkomst en vertrek. Zet je tas aan de kant. Tussen 2 tassen in kun je dan zitten. Bij het wisselen van speelhelft draai je met de klok mee. Desinfecteer vooraf, achteraf en eventueel tijdens het spelen je handen met de daarvoor beschikbaar gestelde desinfectie. Het afhangbord wordt voorlopig niet gebruikt dus probeer onderling door te draaien.

 

Het bestuur

Het bestuur vraagt aan alle leden om zich aan de opgestelde richtlijnen te houden. Gebruik je gezond verstand, blijf thuis bij (milde) klachten, was je handen voor- en achteraf, houd 1,5 afstand buiten de baan, geef elkaar de ruimte en behandel elkaar met respect. Samen zijn we verantwoordelijk dat dit slaagt. Indien er alsnog discussie ontstaat, is de uitspraak van het bestuur, bestuursleden en gemeente hierin leidend.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit slaagt, tot snel!

 

Namens het bestuur,

Marc Verheijden

Voorzitter BCO

 

 

---------------

 

Toch nog opstart problemen met BCO accounts

 

Bij een aantal leden wordt de informatie die we naar hun BCO accounts sturen geblokkeerd door spamfilters. Dit betekent dat niet iedereen zijn inloggegevens heeft ontvangen, en wellicht ook de laatste nieuwsbrieven heeft gemist. Voor iedereen geldt dat alle informatie uit nieuwsbrieven en de nieuwsbrieven zelf ook ten alle tijden op de website te vinden zijn!

 

We gaan het volgende doen:

  • Iedereen die al inlog gegevens heeft ontvangen voor zijn of haar BCO account wordt verzocht zo spoedig mogelijk een keer in te loggen. Dan weten we wie de inloggegevens hebben ontvangen.
  • Geen inloggegevens ontvangen? Geen nood. Na de zomervakantie sturen we in een tweede ronde de inloggegevens naar iedereen die nog niet heeft ingelogd op zijn of haar BCO account. Dit keer natuurlijk op een manier die waarschijnlijk niet geblokkeerd wordt door spamfilters.
  • De nieuwsbrieven worden vanaf deze nieuwsbrief waarschijnlijk niet meer geblokkeerd door spamfilters.

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.