Badmintonclub Oosterhout

bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 27 juni 2020

 

 

Vernieuwde nieuwsbrief en BCO accounts

Bij deze ontvang je de eerste BCO nieuwsbrief die direct naar jouw BCO account is verstuurd. Op deze manier hopen we alle leden beter te bereiken met de nieuwsbrief. Veel lees plezier!

Inmiddels zijn voor alle leden de nieuwe BCO accounts aangemaakt. Mocht je nog niet hebben ingelogd met jouw BCO account, doe dat dan zo snel mogelijk. Je zult gevraagd worden om een nieuw wachtwoord dat je makkelijker kunt onthouden. Op termijn zullen we meer gaan doen met de BCO accounts, het is dus belangrijk dat je jouw inloggegevens goed onthoudt! Waarom wilden we ook weer BCO accounts, en hoe ga je ermee om....?

 

Lees meer...

 

---------------

 

Wanneer gaan we weer spelen ...?

Beste BCO leden,

 

Na maanden van beperkingen is er per 1 juli ruimte gekomen om de badmintonsport weer op te starten. Hierbij daarom een korte update met daarin de huidige status.

Op dit moment worden protocollen uitgewerkt door onder andere de gemeente en BNL (Badminton Nederland). Zodra deze bekend zijn zal het bestuur van BCO bepalen hoe wij hier invulling aan geven om op een veilige en verantwoorde manier de zaak op te starten. De intentie is om dit op korte termijn te doen, waarbij er tevens goede hoop is om ook in de zomer/vakantieperiode een speelavond aan te bieden.

Voor nu vraag ik nog even jullie geduld tot de volgende nieuwsbrief waarin concretere informatie gedeeld wordt.

 

Namens het bestuur,

Marc Verheijden

Voorzitter BCO

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.