Badmintonclub Oosterhout

Zo badmintont BCO in coronatijd!

In de persconferentie van 8 maart jl. is aangekondigd dat de huidige lockdown verlengd gaat worden. De sporthallen dienen gesloten te blijven. Dit houdt in dat alle speelavonden en jeugdtrainingsavonden in deze periode komen te vervallen.

Badmintonvereniging BCO is een vereniging waar mensen elkaar ontmoeten en op een ontspannen, gezellige manier willen sporten. De verschillen in beleving van de sport zijn groot. Spelers, die gaan voor een optimale prestatie , maar ook spelers die puur voor de gezelligheid en ontspanning komen.

Respectvol omgaan met elkaar is de basis voor iedereen.

BCO hanteert een gedragsprotocol. Dit schept duidelijkheid en geeft houvast aan een ieder die bij BCO betrokken is.

Onze vereniging hanteert het harmoniemodel. Daarmee kunnen we met alle plezier, intensiteit en sportiviteit samen spelen. Daarnaast helpt het om problemen en conflicten op te lossen. De dialoog is de basis om met elkaar de oplossing te zoeken.

Hieronder kun je de algemene gedragsregels lezen, die voor iedereen gelden; de spelers, de trainers en coaches, de ouders en begeleiders. Naast dit gedragsprotocol hebben we een concreet stappenplan, hoe te handelen bij een conflict.

bron: Flying Shuttle/ BC Gilze