Badmintonclub Oosterhout

ALV donderdag 16 mei 20:00 uur (inloop 19:30 uur)

 

Hier een bericht over ons huis van BCO. We zoeken steeds naar nieuwe uitdagingen om het club gevoel verder te laten gaan dan alleen te spelen in de zaal. Een activiteit buiten de sport, zoals een pubquiz. Op zondag 25 februari is er weer een pubquiz voor alle leden en familie. We luisteren naar de leden en starten nu om 16:00. Schrijf je in door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of een whatsapp bericht aan Walter.

Heb je zelf een leuk idee om iets te organiseren voor de club, laat het weten aan de kantinecommissie.

De competitie voor de veren spelers zit erop, de recreatie spelers zijn nog volop bezig. Het gebruik van het huis wordt altijd heel positief ontvangen door de tegenstanders. De spelers die diensten hebben gedaan vinden het ook leuk om dit te doen hoor ik vaak als reactie. Als competitie speler heb je kunnen lezen dat 3 diensten van je verwacht worden, helaas zie ik dat heel weinig gebeuren op vrijwillige basis. Een handjevol mensen hebben zich ook buiten de competitie avonden ingezet om het huis open te doen. Ik verwacht van ALLE competitie spelers nog zeker 2 diensten op woensdag of vrijdag om het huis te openen. Je kan alvast inschrijven op de site van BCO.
Indien er geen vrijwillige inschrijvingen volgen zal ik de leden gaan indelen woensdag en vrijdag op alfabetische volgorde. Je zal dan een bericht ontvangen wanneer je aan de beurt bent.

Met de groeten van de voorzitter kantine commissie.